Budapesten egérirtás magánszemélyeknek és közületeknek

egérirtás kép

 budapesti egérirtás megrendelése 06-20-9-459090 telefonon vagy e-mal címen

   Az egerek igen jól alkalmazkodnak Budapesten a nagyvárosi körülményekhez. Budapesten az egerek kényelmesen hozzájutnak a legjobb falatokhoz. Éjszakánként a budapesti szeméttárolókból lakmároznak. A lakásokba és a kertes házakba is megtelepednek. Különösen kedvelik az úgynevezett gyorsépítésű épületeket. A legtöbb egérirtást az új technológiával épített épületekben végezzük. Gyakran kell Budapesten egérirtást végezni a panelépületekben is.

 Egérirtást érdemes kiterjeszteni az egész épületre hogy biztos és jó eredmény szülessen. Az irtószereket biztonságos szerelvényekbe kell kihelyezni és a terület lakóinak figyelmét hirdetményben kell felhívni hogy az adott budapesti épületben egérirtás van folyamatban.

 

 Budapesten is sok épületben végezünk rendszeres időszakonként egérirtást. Ha a lakók egereket vagy azok nyomait észlelik a lakásban, vagy a közös helységekben mindig jelzik a problémát a közös képviselőknek.

Az egerek soha sem egyedül, mindig nagy csapatokban élnek. Társas életformában élnek. Sötétben aktívan táplálkozik! Ebből következik hogy az utóbbi időben elterjedt  átlátszó anyagú egéretető állomásokat nem praktikus  használni. Rendszerint kialakul egyfajta rangsor, ahol az vezéregér általában egy hím. Egerek nagytömegű jelenléte veszélyt rejt az ember egészségére, mert ürülékében betegségek csírái tenyésznek, a megrágott élelmiszerek fertőzéseket terjeszthetnek.

Gazdasági kártétele és egészségünket veszélyeztető  volta miatt kell egérirtást végeztetni Budapesten is.

 

Az élelmiszert forgalmazó és előállító helyeknek hatósági előírás az egérirtás elvégeztetése az ere szakosodott és engedéllyel rendelkező szakemberrel. Az egérirtásról ezen vállalkozások dokumentációt és igazolást ad ki a budapesti hatóságok részére. Jellegzetes egérszagról felismerhetjük jelenlétüket. A egér nesztelen szalad, ügyesen kúszik még a falon is.  Igen szapora, évenként ötször is fiadzik, kicsinyei számára eldugott helyen szalmából és szénából készít fészket. Ahogy hidegebbre fordul az idő, a budapesti kertes házakban is megjelenhetnek az egerek. A kertvárosi részeken a házi egér, a mezei egér, valamint a kettejük alkalmi nászából származó güzüegér a gyakori.  Az ősz beálltával ügyelni kell hogy a teraszajtót ne hagyjuk nyitva mert egyszerűen besétálnak a meleg lakásba. Köztudott tény ahol nincs macska ott zavartalanul cincognak az egerek
 

 Egérirtást nemcsak Budapesten hanem a környező településeken is végeznek  egérirtó szakembereink